Az ACPS Automotive Kft. a GINOP-1.3.3-16 kódszámú, „Beszállító mikro-, kis- és középvállalkozások és beszállítói integrátorok támogatása” című pályázaton közel 1,9 milliárd forintot nyert el!

A felhívás céljául tűzte ki a KKV-k beszállító képességének javítását és a beszállítói tevékenységet végző KKV-k számának növelését.

A pályázat konzorciumi formában került beadásra. Integrátorként az ACPS Automotive Kft. (akkori nevén: Bosal Hungary Kft.) szerepel, mellette pedig beszállítói, a LUX Gépjárműalkatrészeket Gyártó Kft. és a Miga-Metall Kft., valamint a Szigeti Group Kft..

A projekt keretein belül a konzorciumi tagok gyártó eszközök beszerzését, a Miga-Metall Kft. és a LUX Kft. új gyártócsarnok építését valósítja meg. Emellett mind a három tag az integrátor által javasolt szervezetfejlesztési tanácsadáson vesz részt, valamint az Ipar 4.0 megoldás alkalmazását is megvalósítja. Ennek köszönhetően egy fejlett automatizáltságú intelligens termelésirányítási és döntéstámogató rendszerrel lesznek felszerelve a gyártósorok és az üzemek.

A projektet követően a konzorcium szereplői korszerű gépeken, hatékony munkavégzést tudnak majd megvalósítani, így a beszállítói lánc tényleges javulása történik meg.

Ezúton is még egyszer gratulálunk az ACPS Automotive Kft-nek és a konzorciumi tagoknak, és sok sikert kívánunk a megvalósításhoz!

kisvardai-reformatus-egyhazkozseg