Már régóta ügyfeleink közé tartozik a Kisvárdai Református Egyházközség, akiknek már számos pályázatot készítettünk el.

Jelen projekt keretein belül, a nyíregyházi kollégáink segítségével az Egyházközség 920 millió forint támogatást nyert el az „Egyes egyházi oktatási infrastrukturális fejlesztések” című pályázati felhíváson. A támogatás segítségével a Várday Kata Református Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium épületének bővítése, infrastrukturális fejlesztése valósulhatott meg.

A Kisvárdai Református Egyházközség beruházása

Az iskola megnövekedett tanulói létszáma miatt elengedhetetlenné vált a korszerűsítés. A beruházásnak köszönhetően az épület egy új épületszárnnyal, tanteremmel, stúdióval, raktárral és tornateremmel bővülhetett. Mindezek megvalósításával az Egyházközség hozzájárult a minőségi oktatás feltételeinek megteremtéséhez. Az újonnan kialakított és modernizált helyiségeknek nem csupán a diákok, de a pedagógusok is ugyanúgy örülnek.

Az ünnepélyes átadóra 2019. május 13-án, hétfőn került sor, melyen az átadást jelképező nemzeti színű szalagot Soltész Miklós és Vitályos Eszter államtitkárok, Seszták Miklós országgyűlési képviselő, Leleszi Tibor polgármester, Fekete Károly református püspök, Százvai László lelkipásztor és Ivánné Nagy Erzsébet Bernadett vágták át.

Az átadóról készült képeket megtekintheti:

Fotók: Janics Attila

A pályázat megírását, a projektmenedzsmenti feladatokat, valamint az ünnepélyes átadó megszervezésének feladatait a Goodwill Consulting Kft. nyíregyházi irodájának kollégái végezték.

Ezúton is gratulálunk a Kisvárdai Református Egyházközségnek a sikeres projekthez!

acps-automotive-kft