A Pont Market Bt. 1992-ben alakult, több mint 20 éves piaci tapasztalattal elégítik ki vevőik igényeit. A cég fő tevékenysége az „Iparcikk jellegű bolti vegyes kiskereskedelem”. Ennek keretében a vállalkozás egy barkácsboltot és gépkölcsönzőt üzemeltet Pásztón.

A Pont Market Bt. sikere

Az elmúlt időszakban a vállalkozás jelentős növekedésen ment keresztül. A vásárlók száma folyamatosan nőtt, így a helyzet nem csupán a nagyobb üzlethelyiséget, de a nagyobb árukészlet tartását is megkövetelte. Ennek kialakítására a cég segítségünkkel megpályázta a GINOP-1.2.3-8.3.4-16-os kódszámú, termelési kapacitás bővítését támogató felhívást. Ennek keretében több mint 25 millió forint vissza nem térítendő, és több mint 50 millió forint visszatérítendő támogatást nyert el.

A projekt célja

A projekt során kialakításra kerül egy nagyobb és modernebb barkácsbolt, ahol az eladótér és a raktárhelyiség is többszöröse lesz a jelenlegi üzletének. A nagyobb terek lehetővé teszik a nagyobb árukészlet tartását, ezáltal nagyobb keresletet tudnak majd kiszolgálni, több eladást lesznek képesek lebonyolítani. Az új üzlet kialakítása során megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása is megvalósul, melynek célja az üzlet energiaigényének fedezése a megújuló energia előállításával. Valamint, hogy a megnövekedett keresletet megfelelően kezelni tudják, egy fő munkavállalót is felvesznek majd.

Mindezek segítségével a Pont Market Bt. gazdasági teljesítménye erősödni fog, valamint foglalkoztatási és növekedési potenciálja is javulni fog.

További sikeres fejlesztést kívánunk a cégnek!

kapacitasbovites-a-kevefem-kft-nel