A Kevefém Kft. egy folyamatosan, dinamikusan fejlődő vállalkozás, komplett szolgáltatási palettával. Kínálatukban a leghétköznapibb fémkapuktól a teljesen egyedi és speciális acéltartó elemekig mindent megtalálhatunk.

A Kevefém Kft. sikere

Annak érdekében, hogy a Kevefém Kft. tovább fejleszthesse a meglévő gépparkját és kibővíthesse a jelenlegi tevékenységi körét, cégünk segítségével megpályázta a GINOP-1.2.3-8.3.4-16-os kódszámú, vállalkozások kapacitásbővítését célzó felhívást. A beruházásra 48,69 millió forint vissza nem térítendő, valamint 68,34 millió forint visszatérítendő támogatást nyertek el.

A projekt

A projekt során új gépek, eszközök kerülnek beszerzésre, felújításra kerül a telephely és az infrastruktúra, új helyiségek kerülnek kialakításra (festőkabin, szóró ház), amely egyéb lehetőségeket is tartogat magában.

A fejlesztéseknek köszönhetően jelentősen növekedni fog a termelési- és szolgáltatási hozzáadott érték, valamint lehetségessé válik a piaci igények teljes körű kiszolgálása. A műhelycsarnok korszerűsítésével, a festőkabin és szóróház kialakításával pedig a cég tovább bővítheti tevékenységi körét.

További sikeres fejlesztést kívánunk a Kevefém Kft-nek!

a-pont-market-bt-kapacitasboviteseszennyvizkezeles-szava-kozsegben