A Florin Vegyipari és Kereskedelmi Zrt. infrastrukturális fejlesztés kapcsán, egy komplex telephelyfejlesztés valósíthat meg a GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01260 kódszámú pályázat – 49 999 984 Ft összegű – támogatásának köszönhetően, melyben közreműködött a Goodwill Consulting Kft.

Az elkészült tervek szerint a külön épületben működő krém, aeroszol és a sampon üzem közé egy nagy, az egységeket összekötő épületet húznak fel. Ezzel az alapanyagok és a késztermékek, a raktározás nem a szabadban fog mozogni, egységben lesz a gyártás, tiszta körülmények között.

A kialakítás további célja, hogy a tűzveszélyességet csökkentse jobb légtechnika kialakításával és gyorsítsa a gyártási folyamatot azáltal, hogy tárolótartályok közelsége miatt csökkenti az átállási időket. Munkaegészségügyi szempontból, a dolgozók érdekében alacsony értéken tartja az illékony szerves oldószerek koncentrációját azáltal, hogy a töltési pontokban egy hatékony elszívó berendezést alakít ki.

A projekt összköltsége 200 245 279 Ft.

A támogatás által beszerezhető termelői eszközök:

Folyadékkeverő és homogenizáló, 5000 l-es, Folyadéktartály, 5000 l-es, 2000 l-es vákuumozható emulziókészítő krémkeverő berendezés, Caterpillar gáz üzemű, homlokvillás targonca, 3 m3/h teljesítményű vízkezelő rendszer és UV csírátlanító rendszer, Vízszintes, egyszer használatos tasakos nedves törlőkendő csomagoló, Saché gép.

 

Eszközpark bővítésea-pont-market-bt-kapacitasbovitese