Kiemelkedő finanszírozási lehetőségek kkv-k számára!

 Kategória: Események, Finanszírozás

Kezdetét vette a 2022-es év, s ezzel együtt beindult a pályázati szezon is. Idén továbbra is számos finanszírozási lehetőség áll rendelkezésre a hazai kis, és középvállalkozások számára fejlesztéseik megvalósítására mind Uniós, és hazai forrásokból, pályázatok útján.

Továbbá, ha valamely vállalkozás nem találja meg a számára megfelelő pályázatot, további lehetőséget biztosítanak a még idén nyárig is elérhető kiemelten támogatott hitelkonstrukciók. Itt a Széchenyi Program kiemelt hiteleire kell gondolni. A témában korábban készítettünk egy összefoglalót, melyet IDE kattintva részleteiben is megismerhet.

Legfrissebb finanszírozási lehetőség – Megjelent új pályázat!

A napokban megjelent a Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program, melyben széles a támogatható tevékenységek köre. A pályázat most lehetőséget biztosít új gépek, és eszközök beszerzésére,  új technológiai rendszerek kialakítására,infrastrukturális és ingatlan beruházásokra,információs technológiai fejlesztésekre, mint például új hardver, és hálózati eszköz beszerzésére. A kiírás akár 70%-os támogatást is nyújthat, és minimum 2 millió Ft, maximum 10 millió Ft támogatás igényelhető!

Most Ön is profitálhat munkavállalói képzésével!

A GINOP plusz 3.2.1.-es kódszámú pályázat keretében vállalkozások idén is lehetőséget kapnak arra, hogy szakmai képzés keretében javíthassák munkavállalóik munkavégzési folyamatait, mely eredményeként fellendíthetik vállalkozásuk teljesítményét, hatékonyságát.

Milyen képzéseken vehetnek részt a munkavállalók?

  1. Szakmai ismeretre irányuló képzés: olyan szakmai oktatás, amely a munkakör, vagy munkatevékenység magasabb szintű végzéséhez szükséges kompetencia megszerzésére, fejlesztésére irányul.
  2. Soft skill képzés: kommunikációs tréningek, vezetői tréningek.
  3. Információs és kommunikációs (IKT) technológiákra irányuló képzés: például irodai szoftverek, CNC programozás, Java programozás.
  4. Nyelvi képzés

Innováció- Megújulás és a fejlődés útján!

Továbbiakban meg kell említsük a GINOP Plusz keretében az innovációs pályázati kiírást (GINOP Plusz 2.1.1-es kódszámmal), mely projektek benyújtása a 2.szakaszban folytatódik – várhatóan egy új előzetes értékelési szakasz is megnyitásra kerül a tavaszi benyújtás kezdete előtt. 2022. március 21-től- 2022. március 31-ig, benyújtható mindazon projektötlet, melyek célja, hogy a hazai vállalkozások modern technológiákat tudjanak alkalmazni, korszerű infrastrukturális feltételeket tudjanak megteremteni, aminek segítségével növelni tudják hatékonyságukat. A támogatás maximális mértéke, nem állami támogatás esetén: 100%, állami támogatás esetén pedig akár 80%-ot is elérheti. A támogatás összege minimum 50 millió forint és a maximum 1 milliárd forint lehet.

2022-ben még várható finanszírozási lehetőségek

Hamarosan újra érkezik az eddig is népszerű KKV Start innovációs pályázat, mely alapvetően innovációs tevékenységeket támogatja. A támogatás várható mértéke 60%, a támogatás összege pedig 10 és 20 millió forint közöttire tehető. A felhívás várhatóan 2022 tavaszán kerül meghirdetésre. Érdemes azonban már időben elkezdeni a felkészülést!

 

Az elérhető és várható pályázati kiírásokról, február 15-én 10:00 órakor, díjmentes Onlinekonferenciát tartunk, melyen további részletes információkat kaphat!

REGISZTRÁLOK! 

Ha bármelyik lehetőség felkeltette érdeklődését, igényeljen ingyenes konzultációs lehetőséget a lenti űrlap kitöltésével!

Korábbi cikkek
mezogazdasagi