Magyar Falu Program 2022 – megjelentek a pályázatok!

 Kategória: Finanszírozás, Településfejlesztés

Megjelentek a várt Magyar Falu Program 2022-es pályázati kiírásai, melyek már be is adhatóak.

A Magyar Falu Program célja az 5000 fő, és az az alatti lakos számú településeinek hátrányainak enyhítése, az életkörülmények folyamatos javítása, megújítása, így többek között az alapvető szükségletek kielégítését segítő szolgáltatásokhoz és közszolgáltatásokhoz való hozzájutás, az egészségügyi alapellátás biztosítása, feltételeinek javítása, melyek összességében javítják a településképet.

Pontosan mit támogat a Magyar Falu Program?

A Magyar Falu Program kiírásai kiemelt figyelmet fordítanak az épített környezet infrastrukturális fejlesztéseire, mint például úthálózatainak fejlesztésére, kiépítésére, hidak és vízelvezető rendszerek kialakítására, és az Önkormányzati fenntartású ingatlanok korszerűsítésére, valamint az óvodai és iskolai terek felújítására, fejlesztéseire is.

Továbbá a fejlesztési területek közé sorolhatók az egyházi közösségekhez kapcsolódó eszközbeszerzések, közösségi terek fejlesztése, egyházi közösségi temetők infrastrukturális fejlesztése.

Magyar Falu Program keretében a támogatás az összes pályázat tekintetében 100%, így nem éri meg várakozni. A pályázatokon elnyerhető támogatások összege eltérő, melyekről pontosabb információt tanácsadóinktól kaphat.

Miért válasszon minket?

Vállalkozásunk az önkormányzatok számára a Magyar Falu Program keretében már  közel 200 pályázatot sikeresen elnyert, melyek összege majdnem elérte a 2 milliárd forint támogatási összeget.

Számíthat ránk, az előkészítési munkálatoktól kezdve a pályázatíráson át, a projektek zárásáig.

 

Ne maradjon le a fejlesztés lehetőségről, vegye kézbe települése fellendítését!

Igényeljen ingyenes konzultációs lehetőséget az űrlap kitöltésével!

Korábbi cikkek
vallalkozas-ujrainditasi-program