Vállalkozás újraindítási Program – Indítsa újra Vállalkozását pályázattal!

 Kategória: Finanszírozás

2022 februárjától elérhető a Magyar Falu Vállalkozás újraindítási Program, melynek keretében fellendítheti vállalkozása tevékenységét, javíthatja a helyi gazdaságban betöltött szerepét. A pályázat célja, hogy támogassa azon mikrovállalkozásokat, melyek elkötelezettek termelékenységük növelésére, és nyitottak a technológiai és szervezeti megújulásra.

A pályázatok benyújtását megelőzően érdemes felkészülni, és ellenőrizni a pályázási feltételeket. Így figyelembe kell venni, hogy mely településen szeretnénk a fejlesztéseket megvalósítani, e tekintetben fontos, hogy Magyarországi székhellyel rendelkezzen az adott vállalkozás.

 

Mikor pályázhat a vállalkozása a Magyar Falu Vállalkozás újraindítási Program keretében?

Vállalkozásának rendelkeznie kell legalább 1 lezárt teljes üzleti évvel, illetve Magyarországi székhellyel. Az átlagos statisztikai létszám tekintetében  pedig 1 fő munkavállaló a követelmény. A területi korlátozásokat figyelembe véve pedig szabad vállalkozási zónába kell tartoznia, vagy 5000 fő lélekszámú településen kell működnie.

Mit támogat a kiírt program?

A támogatás köre széles, hiszen lehetőség van új eszközök, és gépek beszerzésére, új technológiai rendszerek kialakítására, infrastrukturális és ingatlan beruházásokra valamint információs technológiai fejlesztésekre, mint például új hardver, és hálózati eszközök beszerzésére.

 

Minimum 2 millió Ft és maximum 10 millió Ft támogatás igényelhető, és akár 70%-os támogatás is elnyerhető.

 

Amit még érdemes tudni!

Nem indulhat az a vállalkozás, amely nyertes projekttel rendelkezik a GINOP-1.2.9-20, GINOP Plusz-1.1.2-21, GINOP Plusz-1.2.1-21, GINOP Plusz-1.3.1-21 vagy GINOP Plusz-1.2.3-21 kódszámú pályázatokban. Továbbá fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a megvalósulás helyszínnek a támogatási kérelem benyújtását megelőző 60 napnál korábban kell bejegyezni.

A pályázatról 2022. február 3-án egy ingyenes, online konferenciát tartunk, amelyre Önt is szeretettel várjuk!

Ide kattintva regisztrálhat!

Hogyha személyes konzultációt szeretne, annak érdekében, hogy megvalósítsuk projektötletét, töltse ki a lenti űrlapot, és kollégáink felkeresik Önt!

Goodwill Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Korábbi cikkek
turisztikai_fejlesztesek_tamogatasamagyar-falu-program