100%-os munkavédelmi támogatás!

 Kategória: Finanszírozás

Hamarosan megjelenik a pályázat, amely lehetőséget biztosít a munkakörülmények fejlesztésére és a munkavédelmi intézkedések megerősítésére. A munkavédelmi támogatás célja a munkabalesetek és foglakozási megbetegedések megelőzése, valamint a munkafeltételek korszerűsítése. Ezen felül kiemelt figyelmet fordít a pandémia elleni védekezésre és megelőzésre, mindezt a versenyképesség növelése érdekében.

Kik pályázhatnak munkavédelmi támogatásra?

A pályázat körébe tartozó mikro-, kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget, akik Magyarországon székhellyel rendelkeznek. Fontos, hogy legalább egy lezárt, beszámolóval alátámasztott teljes üzleti évvel rendelkezzenek, valamint az éves átlagos statisztikai állományi létszám minimum egy fő legyen.

A pályázatnak területi korlátozása nincs, tehát az egész ország területéről lehet pályázni, így Budapest sem marad ki a körből!

Mire igényelhető?

A támogatható tevékenységek széles skáláját öleli fel a munkavédelmi támogatás, eszközbeszerzés révén. Ilyen beszerzések, tevékenységek lehetnek például:

  • munkaeszközök vagy munkahely védelmi szintjének növelése
  • korszerű elszívó berendezések beszerzése
  • egyéni védőeszköz helyettesítése kollektív védelemmel
  • jelzőberendezések és felügyeleti rendszerek fejlesztése
  • munkahelyi zaj és rezgésvédelem szintjének növelése
  • munkahelyi megvilágítás korszerűsítése
  • ergonómiai fejlesztések
  • veszélyes technológia kiváltása kevésbé veszélyessel
  • biztonságosabb, magasabb munkavédelmi szintet képviselő munkaeszköz beszerzése

A támogatás

A támogatás mértéke akár 100% is lehet, előlegként pedig maximum 25% igényelhető. Az igényelhető támogatás minimum 500 ezer forint, maximum pedig 20 millió forint lehet.

A pályázat várhatóan 2024. III. negyedévében fog megjelenni.

Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy vállalkozásunkat a legmagasabb munkavédelmi szintre emeljük, és gondoskodjunk munkavállalóink egészségéről és biztonságáról. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és kezdje el már most tervezni a pályázathoz szükséges dokumentációk elkészítését, és a hozzá kapcsolódó tevékenységeket!

Ha bármilyen kérdése merülne fel a pályázattal kapcsolatban, a Goodwill Consulting Kft. szakértői állnak rendelkezésére!

Goodwill Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Korábbi cikkek
kis-elipkerteszeti-fejlesztesek