Közeleg az innovációs fejlesztéseket megvalósító pályázat!

 Kategória: Növekedés

Hamarosan újra érkezhet az eddig is népszerű, innovációs beruházásokat támogató pályázat!

Tavaly is méltán híres pályázat volt a KKV Start pályázati kiírás, melynek legfőbb célja volt, hogy forráshoz segítse a mikro- és kisvállalkozásokat, akik valamilyen újítást szerettek volna cégükben bevezeti, megvalósítani.

A pályázat részletei még nem teljesen ismertek, de az előző évekhez viszonyítva az alábbiakra számíthatnak a vállalkozások:

Pályázók köre

Várhatóan az egész ország területén működő minden olyan mikro- és kisvállalkozás indulhat majd, amely rendelkezik minimum 2 teljes lezárt üzleti évvel, minimum 2 főt foglalkoztatnak, valamint kettős könyvvitelt vezetnek. Az ország egész területéről várják majd a pályázati anyagokat, így Budapestről is. Figyelem! Várhatóan az előző évekhez hasonlóan, a komplex pályázati anyag benyújtása előtt szükséges lesz egy előminősítésen átesnie a projektötleteknek.

Vajon mit támogat majd a kiírás?

A pályázaton alapvetően olyan innovációs tevékenységekre lehet majd forrást igényelni, mint például új gyártási módszer, technológia beillesztése a folyamatokba, vagy új gépsor beszerzésére, amellyel eddig a vállalkozása nem rendelkezett.

A támogatás

A támogatás várható mértéke 60%, a támogatás összege pedig 10 és 20 millió forint között mozoghat.

A felhívás várhatóan 2022 kora tavaszán kerül meghirdetésre. Érdemes azonban már most elkezdeni a felkészülést! Cégünk az előző fordulók során több mint 900 millió forint támogatást nyert el ügyfelei részére a KKV Start pályázaton.

Amennyiben szeretne többet hallani a pályázatról, vagy érdekli a kutatás-fejlesztés és innováció, vegyen részt 2022. február 24-én megrendezésre kerülő online konferenciánkon, ahol bővebben hallhat róluk! Ide kattintva regisztrálhat! 

 

Igényeljen ingyenes konzultációt szakértőinktől, és ismerje meg lehetőségeit!

Goodwill Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Korábbi cikkek
kulpiaci-lehetosegek