Hamarosan új külpiaci lehetőségek érkeznek

 Kategória: Növekedés

Hamarosan újra elérhetővé válik a külpiacra jutást elősegítő pályázat, amelynek keretein belül lehetőséget kapnak a mikro-kis- és középvállalkozások, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat a külföldi piacra bevezethesse. A pályázat 2015-ös megjelenésekor nagy népszerűségnek örvendett, ebből kifolyólag rekord idő alatt használták fel az erre a célra szánt keretösszeget. Előreláthatóan a 2018-as év végén újra lehetőség lesz támogatással megjelenni a külföldi piacokon.

Mit tehetünk mi Önért?

A külpiacon való megjelenés vagy a vállalat exportjának fejlesztése mindig egy nagy lépés egy szervezet életében. Nem csak egy valós terv szükséges hozzá, hanem nagyfokú ország ismeret, illetve a külföldi piaci igények részletes feltárása. A Goodwill Consulting Kft. új üzletági tevékenységei közé tartozik a Növekedés-szolgáltatás, amelynek része a külpiacra való kilépés segítése. Mára már 4 országban 12 iroda támogatja a szervezetek kilépési stratégiájának létrehozását.

Külpiaci háttér-dokumentáció készítése

Első lépésként külpiaci háttér-dokumentációval segítünk kiválasztani a célországot. Komplex piacelemzéssel, illetve versenytárselemzéssel tárjuk fel a lehetőségeket, majd egy külpiaci marketing és exportfejlesztési stratégiát hozunk létre.

Külpiaci partnerek felkutatása

Egy szervezet számára mindig fontos, hogy milyen partneri kapcsolatot mondhat magáénak. Ebben is segítségére lehet a Goodwill Consulting Kft, hiszen több mint 10 000 fős partneri hálózatot tudhat magáénak. Lehetőség van feltárni a licence- és franchise értékesítési lehetőségeket, valamint a lehetséges vevői kört.

Értékesítés-támogatás

Támogatói tevékenységeink közé tartozik továbbá még a különféle partneri találkozók, árubemutatók megszervezése, amely elősegíti a gördülékeny piaci beilleszkedést. A marketingkampány létrehozásán kívül a lebonyolítási folyamatot is átvállaljuk, ebbe beletartoznak bizonyos telemarketinges szolgáltatások is.

Külpiacra lépés támogatása

A különböző országokban különböző jogszabályi és törvényi előírások vonatkoznak a cégalapításhoz. Ebben is segítségére lehetünk a cégalapításban való segítségnyújtással, adózási tanácsadással, telephely-kereséssel illetve az adott országok pályázati lehetőségeinek kiaknázásával.

Segítünk a külpiacra lépés folyamatában is!

Töltse ki adatlapunkat

ide kattintva,

és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Goodwill Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Korábbi cikkek
együttműködés