Széchenyi Lízing GO!

 Kategória: Finanszírozás

2021. december 31-ig a Széchenyi Lízing GO! keretein belül is igényelhető kamattámogatott hitel!

A Széchenyi Kártya GO! termékei már nyár óta elérhetőek, nemrég jelent meg legújabb tagja, a Mikrohitel GO!, amelyről ebben a cikkünkben már írtunk. Őt követi most a legújabb konstrukció, a Széchenyi Lízing GO!

Mi az a lízing?

Először érdemes lehet tisztázni, hogy miben tér el a lízing a „sima” hitelfelvételnél. A különbség leginkább a tulajdonjog kérdésében rejlik. Amíg például egy ház vásárlásánál a bank a tulajdonunkra ad kölcsönt, addig egy lízing ügylet során a lízingcég vásárolja meg az ingatlant (vagy akár gépjárművet, stb), a lízinget igénylő ügyfél pedig csak bérlője lesz annak. Tehát, a tulajdonjog a lízingcéget illeti meg egészen addig, amíg az adósság törlesztésre nem kerül.

Széchenyi Lízing GO!

A Széchenyi Lízing GO! a kkv-k újraindítását támogatja, felhasználható agrár és nem agrár célú lízingügyeletek lebonyolítására. Kis- és középvállalkozások igényelhetik az egész ország területéről, és elmondható, hogy nem szükséges egy teljes lezárt üzleti év az igényléshez!

A hitel felhasználható:

  • ingatlan vásárlására,
  • új vagy használt gépkocsi és motorkerékpár-, kis- és nagyhaszongépjárművek beszerzésére,
  • egyéb tárgyi eszköz (erőgép, építőgép, feldolgozó gépsor, stb.) vásárlására,
  • valamint immateriális javak beszerzésére.

Minimum 1 millió, maximum 1 milliárd forint igényelhető. A futamidő 1 és 10 év között alakulhat. A kamat itt is nagyon kedvező, évente fix 0,5%!

Biztosíték kapcsán – amennyiben az ügylet fedezettsége nem éri el az 50%-ot, úgy magánszemély kezes bevonása kötelező.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a konstrukció, vagy a többi Széchenyi GO! termék, hitelszakértőink állnak rendelkezésére! Igényeljen ingyenes konzultációs lehetőséget a lenti űrlap kitöltésével!

2021. október 27-én ingyenes online konferenciát tartunk az elérhető kamattámogatott hitelekről. Ide kattintva megnézheti a programot, és regisztrálhat!

Goodwill Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Korábbi cikkek
szechenyi-mikrohitel-goginopplusz-1.2.3