Széchenyi Mikrohitel GO!

 Kategória: Finanszírozás

Megérkezett a Széchenyi hiteltermékek legújabb konstrukciója, a Széchenyi Mikrohitel GO!

A koronavírus járvány negatív hatásaként számos vállalkozás került nehéz helyzetbe. A kormány annak érdekében, hogy ezen vállalkozásokat segítse, kedvezményes hitel lehetőségeket kínál, ezek a Széchenyi Kártya GO! programban érhetőek el. A további hitelekről ebben a cikkünkben már írtunk.

Az újabb tag – Széchenyi Mikrohitel GO!

Az új konstrukció keretében olyan beruházás, vagy hitelkiváltás finanszírozása lehetséges, ahol a beruházás tárgya egyértelműen kapcsolódik a vállalkozás által végzett tevékenységhez.

A hitelt mikrovállalkozások igényelhetik területi megkötés nélkül, sőt, ezek a mikrovállalkozások lehetnek egyéni vállalkozók vagy cégek, mezőgazdasági termelők, vagy egyéb gazdasági tevékenységet is folytató jogalanyok (mint például ügyvédi iroda, közjegyzői iroda, magán állatorvos, stb.)

Ami fontos és említésre méltó még, hogy a Széchenyi Mikrohitel GO!-t kezdő vállalkozások is igényelhetik!

Mire igényelhető?

A konstrukció számos beruházást támogat, így például:

  • ingatlan építését, vásárlását, fejlesztését,
  • új, vagy használt eszközök beszerzését,
  • immateriális javak vásárlását,
  • szabadfelhasználású forgóeszköz beszerzést,
  • valamint hitelkiváltást is.

Kondíciók

Minimum 1 millió, maximum 50 millió forint kölcsön vehető fel, viszont 10%-os önerő megléte kötelező. A futamidő minimum 13, maximum 120 hónap lehet a hitelcél függvényében.

A kamat kedvező, fix 0,5% évente!

Természetesen a biztosíték kérdéséről sem szabad elfeledkezni – ez lehet a beruházás tárgya, készfizető kezesség, vagy garantőrintézmény bevonása.

Miért éri meg?

Ez a lehetőség számos előnnyel bír – széles körű beruházási célokat támogat, kiemelt mértékű állami kamatkedvezményt biztosít, a futamidő akár 10 évre is kitolható, valamint kezdő vállalkozások is igényelhetik.

Ha szeretne többet hallani a lehetőségről, regisztráljon 2021. október 27-én megrendezendő ingyenes online konferenciánkra a témakörben

ide kattintva!

Hogyha már konkrét elképzelése van, kérjen díjmentes konzultációs lehetőséget szakértőinktől a lenti adatlap kitöltésével!

Goodwill Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Korábbi cikkek
kapacitasbovito-tamogatasszechenyi-lizing-go