Onlinekonferencia kényelmesen, otthonából

 Kategória: Események

A hírszerzés és informálódás egy tökéletes módja lehet az Onlinekonferencia. Kényelmesen, otthonából tekintheti meg előadásainkat, miközben a legfrissebb információkat hallhatja.

Cégünk célja, hogy minden eszközzel azon legyen, hogy a vállalkozásokat segítse mind a fejlődésben, mind pedig problémájuk megoldásában.

Mi is az Onlinekonferencia?

Az Onlinekonferencia egy digitális platform, aminek segítségével kényelmesen, otthonából vehet részt előadásainkon. Nem kell kimozdulnia, csupán egy számítógép elegendő a rendezvény megtekintésére. Ha a vetítés időpontjában vesz részt, ugyanúgy lehetősége van kérdezni az előadótól.

Amennyiben nem alkalmas Önnek a meghirdetett időpont, akkor is érdemes regisztrálnia, hiszen az előadás után e-mailben kiküldjük Önnek a felvétel linkjét.

Milyen témakörben várhatók előadások?

Már most négy darab konferencia szerepel listánkon, a további témakörök folyamatosan kerülnek meghirdetésre. Amennyiben lenne olyan témakör, amely vállalkozását érintené, érdekelné, írjon nekünk az info@gwconsulting.hu e-mail címre. Ha több hasonló témakör kérés összegyűlik, azokból is tartunk majd előadást. Ha kérdése eléggé specifikus, úgy kollégáink felkeresik Önt telefonon, hogy választ adjanak megkeresésére.

Az alábbi konferenciákra tud regisztrálni:

Innovációs pályázatok vállalkozása szolgálatában

Időpont: 2020. március 31. 10:00

Regisztráció

Hogyan fejlesztheti mezőgazdaságát?

Időpont: 2020. április 2. 10:00

Regisztráció

Onlinekonferencia önkormányzatok számára – fókuszban a Magyar Falu Program felhívásai

Időpont: 2020. április 7. 10:00

Regisztráció

Vállalkozást segítő hitelek – milyen lehetőségek vannak?

Időpont: 2020. április 9. 10:00

Regisztráció

A konferenciák meghirdetése folyamatos! Érdemes követnie Facebook oldalunkat, hogy időben értesüljön az új időpontokról és témákról. A 2020. június 1-ig regisztráltaknak egy 25 ezer forint értékű kuponnal szeretnénk kedveskedni, amelyet egy esetleg szerződéskötésnél érvényesíthetnek az érdeklődők! A kupon felhasználásáról ide kattintva olvashat.

Ha konkrét kérdései lennének, igényeljen ingyenes digitális konzultációs lehetőséget ide kattintva.

Amennyiben naprakész pályázati információkat szeretne kapni szervezete számára, regisztráljon ingyenes pályázatfigyelési szolgáltatásunkra ide kattintva.

Goodwill Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Korábbi cikkek
talalkozzon-velunk