Agrárpályázatok konferenciasorozat

 Kategória: Finanszírozás

A már elfogadott és megjelent 2024-es agrártámogatási menetrend 69 különböző pályázati lehetőséget kínál a mezőgazdaság, élelmiszeripar, élelmiszer feldolgozóipar és vidékfejlesztés területén is, hogy csak egy pár területet említsünk. Online konferenciasorozatunk különböző témakörökre bontva segíti megismerni a jövő év pályázataiban rejlő potenciált.

A sikeres pályázás alapköve a megfelelő információk összegyűjtése és a felkészülés. Regisztráljon, hallgassa meg előadásainkat és ismerje meg lehetőségeit! A részvétel ingyenes, minden előadásunkra! Érdemes akkor is regisztrálnia, hogyha az időpont nem megfelelő, vagy esetleg már lekésett a meghirdetett dátumról – ugyanis a felvételt minden esetben kiküldjük!

Online konferenciasorozatunk tervezett előadásai:

Dátum: 2023.11.30

10:00

Helyszín: Zoom konferenciaterem

I. Erdőgazdálkodás

Körbejárjuk az erdőgazdálkodás területén várható felhívások jellemzőit.
Bemutatjuk azokat a kulcsfontosságú pályázati szempontokat, melyek a
vállalkozások számára lehetővé teszik a felkészülést.

Regisztráljon és készüljön fel Ön is!

Dátum: 2023.12.07

10:00

Helyszín: Zoom konferenciaterem

II. Élelmiszeripar, állattenyésztés, növénytermesztés támogatásai

Bemutatjuk az élelmiszeripar, állattenyésztés és növénytermesztés területén érkező források sajátosságait, miközben kiemeljük azokat a fontos pályázati tényezőket, amelyek elősegítik a vállalkozásokat a hatékony előkészületben.

Regisztráljon, és ismerje meg lehetőségeit!

 

Dátum: 2024.02.01

10:00

Helyszín: Zoom konferenciaterem

III. Borászatok, kertészetek támogatásai

Tartson velünk egy inspiráló konferencián, ahol felfedezheti az agrárszektorban rejlő új támogatási lehetőségeket. Merüljön el velünk a borászatok és kertészetek számára elérhető források sokszínűségében, miközben kiemeljük a lényeges pályázati feltételeket, ismertetjük a sarkalatos pályázati szempontokat.

Regisztráljon, és ismerje meg a jövőre érkező felhívásokat!

Dátum: 2024.02.06

10:00

Helyszín: Zoom konferenciaterem

IV. Vidékfejlesztési pályázatok támogatásai önkormányzatoknak

A 2024-es év agrártámogatási felhívásait vizsgáljuk tovább, megvizsgáljuk a az önkormányzatok területfejlesztési terveihez kapcsolódóan megjelenő vidékfejlesztési pályázatokat. Ismertetjük a jövő évben megjelenő lehetőségeket és támogatási felhívásokat, amelyek segítik az önkormányzatokat a területfejlesztési pályázatokra történő felkészülésben.

Regisztráljon, és készüljön fel a pályázásra!

Emellett 3 helyszíni konferenciával is várjuk a témában!

 

Hogyan léphet szintet gazdaságával?

Az agrárszektor fejlesztési lehetőségei 2024-ben – pályázatok, hitellehetőség, energetikai megújulás témakörével várjuk három különböző helyszínen januárban az agrárium vállalkozásait, gazdaságait.

 

2024. Január 18. – Baktalórántháza – már regisztrálhat!

2024. Január 23. – Kecskemét – már regisztrálhat!

2024. Január 30. – Kaposvár – már regisztrálhat!

 

Megismerheti lehetőségeit és még időben felkészülhet, az agrárpályázatok zöme jövőre már február-márciusban már megjelenik, emellett az egész év tartogat forrást különböző céljai eléréséhez!

 

 

Goodwil Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Talán már lenne fejlesztési ötlete, amiről személyesen szeretne beszélni? Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra, hogy átbeszélhessük lehetőségeit!

Korábbi cikkek
agrartamogatasok-2024-menetrend