0%-os hitelprogram – újratöltve!

 Kategória: Finanszírozás

A napokban megnövelték a népszerű 0%-os hitelprogram keretösszegét – ezáltal nem csupán magasabb összegre, de új tevékenységekre is igényelhető a kölcsön.

0%-os hitelprogram

A hitelprogram célja, hogy a vállalkozásokat segítse technológiai korszerűsítésükben, fejlődésükben eszközbeszerzés és különböző költségek támogatásával. A programra vidéki mikro-, kis- és középvállalkozások nyújthatják be kérelmeiket. A Közép-magyarországi régió vállalkozásai abban az esetben pályázhatnak, hogyha projektjüket a vidéki régiókban valósítják meg.

Miben változott a konstrukció?

A programon belül két alprogram került meghatározásra, amelyek eltérő összeggel, eltérő formákban segítik a vállalkozásokat. Ami biztos: a kamat ugyanúgy 0%! Mind a két esetben 2020. december 31-ig igényelhető a kölcsön.

„A” alprogram

Ennek az alprogramnak a keretösszege több mint 160 milliárd forint. Segítségével tárgyi eszközöket, valamint immateriális javakat szerezhetünk be vállalkozásunk számára. Minimum 1 millió, maximum 150 millió forint kölcsön vehető fel. Kezdő vállalkozások, valamint a KATA hatálya alá tartozó cégek is igényelhetik a hitelt, esetükben a maximálisan felvehető összeg 25 millió forint.

Rendelkeznünk kell azonban a hitelfelvételhez önerővel, amely a projekt összköltségének legalább 5%-a kell, hogy legyen. A futamidő amortizációs kulcstól függő, 2 és 7 év között mozog.

„B” alprogram

A keretösszeg ezen alprogram esetében több, mint 68 milliárd forint. Ebben az esetben a készlet beszerzési költségei, valamint működési költségek finanszírozása számolható el. A minimálisan igényelhető összeg 1 millió, a maximális összeg 300 millió forint. Önerő itt nem szükséges! A futamidő 60 hónap.

Ha szívesen hallana bővebben a 0%-os hitelprogramról, regisztráljon ingyenes Onlinekonferenciánkra ide kattintva, amely 2020. június 16-án kerül megrendezésre.

Amennyiben Ön is igénybe venné a program által nyújtott lehetőségeket, ne habozzon! Igényeljen ingyenes konzultációs lehetőséget és ismerje meg lehetőségeit!

Goodwill Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Korábbi cikkek
onkormanyzati-feladatellatasszallodafejlesztes-pest-megyeben