Kisfaludy Program – Dunakanyar

 Kategória: Uncategorized @hu

Szálláshely fejlesztés – újratöltve!

Újra meghirdetésre került a Kisfaludy Program, amely 2019-ben a Dunakanyar turisztikai fejlesztését tűzte ki célul.

A Kisfaludy Program 2019-ben célul tűzte ki, hogy a Dunakanyar turisztikai vonzóképességének növelésében részt vesz, hiszen ebben az évben kiemelt turisztikai térségnek minősítették, így három körös támogatási rendszerrel járul hozzá a szálláshely szolgáltató intézmények fejlesztéséhez és létesítéséhez.

Első körben a szállodák kerülnek terítékre, esetükben 2019. január 15. és 2019.február 28. között lehet pályázatot benyújtani. A 3, 4 illetve 5 csillagos intézmények létesítésének és korszerűsítésének célja, hogy a Dunakanyar vendégeinek, és vendégéjszakáinak számát növeljék, ezzel megteremtve a lehetőséget a szállodák folyamatos működésére.

A támogatás maximum 50%-os finanszírozási hányaddal rendelkezik, összegben ez 1 és 3 milliárd forint közé tehető. A profitabilitás és a fenntarthatóság jelzők közé tartozik, hogy a támogatásból a létesítésen felül még finanszírozható: felújítás, a szállodához tartozó vendéglátóhely kialakítása, akadálymentesítés, vagy éppen az energiafelhasználást csökkentő beruházások is.

A későbbiekben válik elérhetővé a második, valamint a harmadik része a programnak, előbbinél a hoteleket, utóbbinál a panziókat fejleszthetik támogatásból.

Töltse ki adatlapunkat

ide kattintva,

és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Korábbi cikkek
epitoipari-vallalkozasok-tamogatasa