Magyar Pék Szövetség

 Kategória: Partnerek

2015. februárjában együttműködési megállapodást kötöttünk a Magyar Pékszövetséggel, amelynek keretei között a Pékszövetség tagjai jelentős kedvezményben részesülhetnek a pályázatírási listaárból. A kedvezményes konstrukciós csomagot a pékszövetségi tagság igazolásával lehet csak igénybe venni.

A szövetség munkája szerteágazó. Egyrészt összegyűjtik a szakma és ágazat elvárásait, igényeit, a mindenkori jogalkotás és kormányzat felé, ezzel is érvényesítve a szakma érdekeit. Másrészt rendezvényekkel, sajtóanyagokkal tartják a kapcsolatot mind a közvéleménnyel, mind pedig a fogyasztókkal. Harmadrészt pedig ápolják a nemzeti és szakmai hagyományaikat, megmutatva ennek a több ezer éves mesterségnek minden szépségét és finomságát.

Cégünk, a Goodwill Consulting Kft. igyekszik naprakész információkkal ellátni a szövetséget – folyamatosan írunk szakmai, informatív cikkeket a Pékmester magazinba, a kapcsolattartás folyamatos a két szervezet között, valamint az éves közgyűlésen is képviseltetjük magunkat.

Amennyiben többet szeretne megtudni a Pékszövetségről, ide kattintva tájékozódhat.

Korábbi cikkek
olaszprofit