Oberbank

 Kategória: Partnerek

Az Oberbank egy linzi székhelyű, elsősorban ipari- mikro- és középvállalkozásokat kiszolgáló bank, ami 1869-ben alakult Ausztriában. 2007-ben nyitotta meg első magyarországi fiókját, és azóta az ország egyik vezető bankjává vált. Fő feladatai közé tartozik a határon átnyúló banki tevékenységet támogatása.

A bank 6 alappillérre támaszkodik. Az első a függetlenség, ennek része a stabil részvénystruktúra. A második a regionalitás, amely az öt országban való jelenlétet jelenti: Ausztria, Németország, Csehország, Magyarország és Szlovákia. A harmadik a fenntarthatóság. A negyedik a felelősségtudat, amely azt jelenti, hogy az Oberbank számára elengedhetetlen a társadalmi felelősségvállalás. A kompetencia pillér azt jelenti, hogy az ügyfeleknek lehetőségük van különböző tanácsadásokat kérni bármilyen témakörben. Az utolsó pillér, amely talán a legfontosabb a bank életében: a szenvedély. Elengedhetetlennek tartják, hogy az ügyféllel szoros kapcsolatot ápoljanak, és ezzel együtt biztosítsanak hozzáértést és megbízhatóságot.

A Goodwill Consulting Kft. és az Oberbank kapcsolata 2017-ben kezdődött, és azóta kölcsönösen szolgálják ki egymás ügyfeleit

Ha többet szeretne megtudni az Oberbank Bank Zrt.-ről, kattintson ide.

Korábbi cikkek
innoabni