Őszi online konferenciasorozatunk!

 Kategória: Finanszírozás

Nem tétlenkedünk, ugyanis hamarosan indulhat a következő pályázati özön, az őszi szezonban. Ezért szeretnénk konferenciasorozatunkkal minél több információhoz juttatni a vállalkozások döntéshozóit. A sikeres pályázás alapköve a megfelelő információk összegyűjtése és a felkészülés a legoptimálisabb fejlesztési forrásokra. Regisztráljon, hallgassa meg előadásainkat és ismerje meg lehetőségeit!

A részvétel ingyenes, minden előadásunkra! Érdemes akkor is regisztrálnia, hogyha az időpont nem megfelelő, vagy esetleg már lekésett a meghirdetett dátumról – ugyanis a felvételt minden esetben kiküldjük!

Online konferenciasorozatunk tervezett előadásai:

Dátum: 2023.10.03. 

10:00

Helyszín: Zoom konferenciaterem

Az agrártámogatásokban rejlő lehetőségek

A Közös Agrárpolitika közeljövőben várható támogatási lehetőségei, pályázati szemmel.

Regisztráljon és készüljön fel Ön is!

Dátum: 2023.10.10 

10:00

Helyszín: Zoom konferenciaterem

Innovációs pályázatok, és hogyan készülhet fel rá

A vállalkozások versenyképessége az innovációban rejlik, és a folyamatos megújulásban. De hogyan, miből finanszírozhatják ezeket a beruházásokat, és mi is pontosan az innováció szerepe a vállalkozások életében? Milyen innovációs pályázatokra számíthatunk a jövőben, és hogyan készülhet fel rá vállalkozása?

Regisztráljon, és ismerje meg lehetőségeit!

 

Dátum: 2023.10.17 

10:00

Helyszín: Zoom konferenciaterem

Digitalizáció: Az Üzleti Hatékonyság és Versenyképesség Motorja

A digitalizáció kiemelkedő fontossággal bír a modern vállalkozások életében, és számos ok miatt vált létfontosságúvá – legyen szó akár a versenyképesség növeléséről, a hatékonyság és produktivitás szintjének emeléséről, az adatok elemzéséről vagy döntéshozatalról.

Mégis, milyen pénzügyi források segíthetik digitalizációs fejlesztéseit? Pontosan milyen folyamatokkal, hogyan könnyítheti meg cége életét?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ online konferenciánkon!

Dátum: 2023.10.26 

10:00

Helyszín: Zoom konferenciaterem

A határokon túl – üzleti és pályázati lehetőségek Romániában

Elgondolkodott már azon, hogy szeretne a romániai piacokon is megjelenni, ezzel is bővítve ügyfélkörét? A romániai piac vonzó lehet a magyar vállalkozások számára a nagyméretű fogyasztói bázis és a növekvő gazdaság miatt, valamint az EU-tagságból adódó kereskedelmi előnyök és a pályázati lehetőségek miatt is. Sőt, tovább megyünk – induló vállalkozásként is már számos pályázati lehetőséget igénybe vehet!

 

További várható konferenciáink előkészítés alatt:

Nemsokára jelentkezünk a részletekkel!

 

 

Goodwil Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Talán már lenne fejlesztési ötlete, amiről személyesen szeretne beszélni? Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra, hogy átbeszélhessük lehetőségeit!

Korábbi cikkek
munkahelyteremto-palyazatrepowereu