ISMÉT pályázati lehetőség nyílik a települések épületeinek rekonstrukciójára!

 Kategória: Finanszírozás, Településfejlesztés

Legfrissebb hírek alapján még 2016 januárjában megjelenik a kistelepülési templomfelújításokat is támogató „VP-7.4.1.1 Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója” című pályázati kiírás. A pályázat lehetőséget nyújt a vidéki településen lévő templomok, középületek renoválására, külső felújítására, illetve környezet tudatosságot elősegítő akciók megvalósítására.

A támogatás továbbá hozzá segíti a vidéki településeket, kulturális örökségeinek fenntartásához, a települések és a környezetük állapotának javításához. Információink szerint támogatást, a 10.000 főnél kisebb lakosú települések,önkormányzati társulások, székhellyel rendelkező non-profit szervezetei, illetve egyházi jogi személyei vehetik majd igénybe. Magas támogatási intenzitásra lehet számítani, mely 70-és 95%-ra tehető.

Korábbi tapasztalatok alapján érdemes időben előkészülni a pályázati dokumentumokkal, hogy már a megjelenést követően Ön is az elsők között tudja benyújtani pályázati anyagát!

Forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink teljeskörű pályázati tanácsadást nyújtanak minden pályázni vágyó ügyfélnek!

Iratkozzon fel  ingyenes pályázatfigyelésünkre,  és mi személyre szabottan küldjük Önnek az éppen aktuális pályázatokat!

Korábbi cikkek