Pályázat önkormányzatok részére, adatszolgáltatások minőségének javítására!

 Kategória: Finanszírozás, Településfejlesztés

A nemzetgazdasági- és a belügyminiszter pályázatot hirdet települési önkormányzatok részére az önkormányzati adatszolgáltatások minőségének javításának támogatására.

A 2015. évi központi költségvetés 50 millió forint összegben támogatást biztosít az államháztartási adatszolgáltatásokat rendszeresen határidőre, valós tartalommal teljesítő települési önkormányzatok számára. A támogatás az államháztartási adatszolgáltatások teljesítésében közreműködő dolgozók egyszeri elismerésére fordítható. A pályázatnak legfőbb célja, hogy az államháztartási adatszolgáltatások minősége javuljon.

A pályázatokat legkésőbb 2015. október 5-ig lehet benyújtani, az ebr42 önkormányzati információs rendszeren keresztül, a Magyar Államkincstár útján. A pályázaton azon települések vehetnek részt, amelyek határidőben és megfelelő minőségben teljesítették a 2015. évi államháztartási adatszolgáltatásokat az első félévben. A pályázóknak az ebr42 rendszerben a pályázatra való jelentkezést követően egy szakmai tesztet kell kitölteniük október 15-én, majd a települési önkormányzatok teszteredményeitől függően kerülnek megállapításra a támogatási összegek a pályázatot sikeresen teljesítők között. Az elnyert támogatások vissza nem térítendők, azokat az önkormányzatok év végéig, vagyis 2015. december 31-ig használhatják fel.

A pályázati kiírás ide kattintva érhető elő.

További információ, illetve ingyenes helyszíni konzultáció igénylése a 06/1-321-1173-as telefonszámon, vagy az info@gwconsulting.hu e-mail címen.

forrás: kormány.hu

 

Korábbi cikkek