Közel 77 milliós fejlesztés valósulhat meg a szabolcs-szatmár-bereg megyei Balkányban!

 Kategória: Események

Újabb ügyfelünk nyert a GINOP- Kapacitásfejlesztés 2014 pályázaton!

 

Ügyfelünk, az INNOVA-METÁL Fémtechnikai Kft. még tavaly ősszel nyújtotta be pályázatát a GINOP-1.2.1-14-KKV_kapacitásfejlesztési kiírásra. A cég alapvetően a fémfeldolgozás, magas- és mélyépítési munkák, valamint fémszerkezet gyártása köré építi tevékenységét és szolgáltatását. Bonyolultabb acélszerkezetek gyártásával is foglalkoznak, valamint tapasztalattal rendelkeznek egyedi, speciális gépek fejlesztésében, tervezésében és kivitelezésében, de jelentős gyártástechnológiai újítást valósítottak meg a vasúti járműgyártás területén is.

Hogy a megnövekedett igényeiket minél hatékonyabban és pontosabban tudják ellátni, a vállalkozás úgy döntött, hogy segítségünkkel megpályázza a már fent említett kapacitásbővítési kiírást. A pályázat elkészülését Fegyver Nóra, a Goodwill Consulting Kft. nyíregyházi kolléganőjének tapasztalata és munkája segítette.

Ennek köszönhetően majdnem 77 millió forintos beruházás valósulhat meg Balkányban, a cég telephelyén, amelyből 38.490.050,- forintot a pályázaton nyertek el. A támogatásból egyedi gyártású célgép kerül majd beszerzésre, vasúti kocsik tetőlemezének gyártásához.

Továbbá, a projekt keretein belül egy 50 kWp csúcsteljesítményű napelemes rendszer telepítése is megvalósul majd, melynek célja a kapacitás bővítésének elősegítéséhez beszerezni kívánt plazmavágó gép energiafelhasználására történő rásegítés, valamint a káros anyag kibocsátás csökkentése.

Korábbi cikkek