A Duroset Kft. 2009-ben alakult, a tulajdonosoknak és munkatársaknak köszönhetően több mint 20 éves műanyagipari tapasztalattal rendelkezik a thermoplast (hőre lágyuló) és a duroplast (hőre keményedő) műanyagok feldolgozásának területén.

A Duroset Kft. sikere

A vállalkozásnak folyamatosan növekedő piaci igényeket kell kiszolgálnia, ezért is pályázták meg cégünk segítségével a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című kiírását. A pályázat sikeres volt, így a vállalkozás több mint 118 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el fejlesztései megvalósításához.

A projekt

A projekt hatására a Duroset Kft-nél olyan körülmények jöhetnek létre, amely a vállalkozás további fejlődésének elengedhetetlen alapköve, hiszen olyan új termelő eszközök, valamint szoftverek kerülnek beszerzésre, amit a piaci körülmények, illetve a növekvő megrendelések generálnak.

A beszerezni kívánt eszközök egyrészt a legmodernebb termelési technológiával rendelkeznek, melynek következtében a megrendelésekben lefektetett több tízezer darab műanyag termék előállítása rövidebb időn belül lehetséges, mind eddig, másrészt, a rövidebb ciklusidő mellett, a megrendelésekben elvárt minőségi szint is növelhető, aminek pozitív visszajelzése további megrendelésekben nyilvánulhat meg.

A beruházás hozzájárul ahhoz, hogy a Duroset Kft. kiszolgálja mind jelenlegi, mind pedig új ügyfeleit akár a hazai, akár a nemzetközi piacon.

További sikeres fejlesztést kívánunk a cégnek!

tass-kozseg-folduthalozatanak-fejlesztese