Panziólétesítés a Dunakanyarban – A Kisfaludy Program folytatódik

 Kategória: Finanszírozás

Panziólétesítés – ezzel hamarosan kezdetét veszi a Kisfaludy Program második üteme, ugyanis meghirdetésre került a panziók létesítését támogató felhívás.

Panziólétesítés a Dunakanyarban

A felhívás célja, hogy a Dunakanyar új kereskedelmi szálláshelyekkel gazdagodjon, a sikeres működésükből pedig a térség is profitálhasson. Az első ütem keretei között a szálloda kialakítása volt támogatott, a második ütem most a panzióknak kedvez.

Kik pályázhatnak?

Támogatási kérelmet nyújthatnak be a felhíváshoz tartozó településlistán megtalálható gazdasági társaságok, önkormányzatok, költségvetési szervek, befektetési alapok és egyházi jogi személyek.

A panzió létesítésére kizárólag a tervezett beruházás helyszíneként szolgáló ingatlan tulajdonosa nyújthat be támogatási kérelmet!

Kötelezettségek

Amennyiben úgy döntünk, hogy pályázásra adjuk a fejünket, fontos megismernünk a pályázat kötelezettségeit is: vállalnunk kell, hogy panziónk a projektzáróig elnyeri a 3*-4* minősítést, 360 napig nyitva tart majd szálláshelyünk, valamint a szobakihasználtság a vállalt napokra legalább 50%-os lesz.

Támogatott tevékenységek

A támogatás segítségével új panziót hozhatunk létre, azonban lehetőség van korábban 1 évig szálláshelyként működő (de a támogatás benyújtásakor, 2018. január 1. óta üzemeltetési engedéllyel nem rendelkező) panzió vagy szálloda átalakítására, fejlesztésére, bővítésére is.

Önállóan nem támogatható tevékenységként elszámolhatóak még többek között energiahatékonysági beruházások, vendéglátó egység kialakítása, parkoló kialakítás, és akadálymentesítés.

A támogatás

A támogatás értéke minimum 55 millió, maximum 300 millió forint lehet, és akár 50%-os támogatási intenzitás is elérhető.

A pályázatok 2019. május 9-től 2019. június 6-ig nyújthatóak be, így nem éri meg késlekedni!

Kisfaludy Program

A Program első ütemében szállodák létesítésére volt lehetőség a Dunakanyarban. A most meghirdetett második ütem után még egy kiírásra számíthatunk, amely a szállodák felújítását fogja támogatni.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a lehetőség és szeretne többet megtudni, töltse ki adatlapunkat

ide kattintva,

és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Goodwill Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Korábbi cikkek
epitoipari-palyazat-2019