Kedvező kamatozású hitelek vállalkozásának

 Kategória: Finanszírozás

A kedvező kamatozású hitelek egyre nagyobb teret nyernek manapság a piacon, számos konstrukció érhető el, melyek segítségével segíthetjük vállalkozásunk felvirágoztatását.

Pályázat kontra hitel

Sokan még mindig ódzkodnak a hitelfelvételtől és valamilyen pályázati kiíráson indulnának szívesebben. Mind a hitelnek, mind pedig a pályázatnak a célja közös: segítséget szeretne nyújtani ahhoz, hogy vállalkozásunkat fejleszteni tudjuk. Ugyanakkor a pályázatok sokszor egy igen szigorú feltételrendszert szabnak meg, és előfordulhat, hogy cégünk nem tudja benyújtani a kérelmét. Ilyen ok lehet például az, hogy nem a megfelelő régióban tevékenykedünk, nem érjük el az árbevétel korlátot, vagy előreláthatólag nem tudjuk vállalni az elvárt kötelezettségeket.

Ezen esetekben kiváló lehetőséget nyújthatnak a különféle hitelek.

Kedvező kamatozású hitelek

Növekedési Hitelprogram Fix

Az NHP fix nevű konstrukció segítséget nyújthat ingatlanvásárlásnál, ingatlan fejlesztésnél, valamint eszközbeszerzésnél egyaránt. Maximum 120 hónapos futamidőre minimum 5 millió, de akár 1 milliárd forintot is igényelhetünk.

Az éves maximális hitelkamat nem lehet több mint 2,5%, amely nem változik a futamidő végéig. Olyan belföldi székhelyű – akár induló – kis- és középvállalkozások igényelhetik, melyek adóminősítését a pénzintézet elfogadta, valamint megfelelnek a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. üzletszabályzatában írt feltételeknek.

A hitelprogram előnyös, hiszen igénylése egyszerű, kamatozása kedvező, nem szükséges üzleti terv készítése, valamint a hitel költségei a vállalkozásban elszámolhatóak. Ajánljuk minden olyan szervezetnek, akik kedvező kamatozású lehetőséget keresnek és fontos nekik a kiszámítható törlesztő részlet.

0%-os Hitelprogram

Ne feledkezzünk el a GINOP-8.3.5 kódszámú, a kkv-k technológiai korszerűsítését támogató hitelprogramról se.

A vidéki térségekben tevékenykedő – akár induló – vállalkozások igényelhetik. A maximális kölcsönösszeg 50 millió Ft, kezdő vállalkozásoknak 25 millió Ft.  A hitel legfőképp eszközök beszerzésére számolható el, de kis mértékben immateriális javak is vásárolhatók belőle.

Az igényléshez már 10% önerő elegendő, a kamat pedig 0%. Fedezet tekintetében általában a megvásárolt eszköz, vagy gép elégséges. Amennyiben nem, biztosíték lehet még az ingatlan jelzálog, ingó jelzálog, készfizető kezesség, vagy hitelintézet által vállalt garancia is.

Onlinekonferencia

Nemrégiben egy sikeres Onlinekonferenciát tartottunk, melyben többek között szó esett a fent említett két hitelprogramról is. Amennyiben szeretné megtekinteni az előadást, ide kattintva már el is indíthatja a felvételt!

Ha bármelyik program felkeltette érdeklődését és személyesen szeretne egyeztetni vállalkozásának lehetőségeiről, töltse ki adatlapunkat

ide kattintva

és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Goodwill Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Korábbi cikkek
civil-szervezetekMagyar Falu Program