Az Onlinekonferenciáinkról

 Kategória: Események

Minden vállalkozás számára fontos, hogy tudásuk naprakész legyen az aktuális témákkal kapcsolatban, azonban nem mindenki teheti meg, hogy a folyamatos napi teendők mellett szakmai konferenciákat látogasson meg.

Ezt mi is felismertük a Goodwill Consulting Kft-nél, és ebből a célból hoztuk létre az Onlinekonferencia felületünket, hogy mindenki számára elérhető legyen egy olyan platform, ahol az aktuális változásokról tájékozódhat.

Kiemelendő, hogy az előadások teljes mértékben díjmentesek, azonban előzetes regisztrációhoz kötött, ugyanis az elérési linket a regisztrált e-mail címre küldjük meg. Ha valaki számára az időpontok nem felelnek meg, nem kell aggódni, hiszen a regisztrált résztvevők számára elküldjük az előadások felvételeit, így támogatva a vállalkozását.

Február hónapban négy alkalommal rendezünk Onlinekonferenciát, mindet különböző témakörben, legfőképpen az aktuálisan elérhető pályázati és hitel lehetőségekről tájékozódhatnak az érdeklődők.

Eszközbeszerzés pest megyében

Első alkalommal, február 5-n kerül sor konferenciánkra, ahol a Pest megyei eszközbeszerzés lesz a téma.

Az eseményre az alábbi linkre kattintva lehet regisztrálni.

Mezőgazdasági értéknövelés

Február 7-n a mezőgazdasági pályázatok kerülnek előtérbe, amikor is az élelmiszer-feldolgozó üzemek és a borászatok lehetőségeiről hallgathatja meg előadásunkat.

Amennyiben meg szeretné hallgatni előadásunkat, kattintson ide a regisztrációhoz.

Elérhető hitelek

Február 12-n az elérhető hitelkonstrukciókról lesz szó, amelyeket fejlesztési szándékkal igényelhetnek az érdeklődők.

A hitelekről bővebben a regisztrációt követve tudhat meg többet.

Kisfaludy Program a turisztikai fejlődésért

Február hónap utolsó Onlinekonferenciájára 13-n került sor, amikor is a Kisfaludy Programot ismerhetik meg az érdeklődők.

Ha meghallgatná előadásunkat, ide kattintva regisztrálhat.

 

Reméljük valamelyik Onlinekonferenciánk segítheti vállalkozását a fejlődésben, ezért kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat, ahol folyamatosan frissülő információk érhetőek el, valamint a soron következő Onlinekonferenciánkról is ott tájékozódhat.

Amennyiben ebben segítségre lenne szüksége, kérje visszahívásunkat

vállalkozások számára ide,

önkormányzatok számára pedig ide kattintva,

és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Goodwill Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Legutóbbi cikkek
innovacios-szakmai-workshop