Együttműködés a D.A.S. csoporttal

 Kategória: Partnerek

Manapság akár magánszemélyekről, akár felelős vállalatvezetőkről beszélünk, elmondhatjuk, hogy mindenki számára fontos a jogi biztonság. Sokszor nem vagyunk biztosak a miértekben, nem vagyunk tisztában a hogyanokkal, és egy szempillantás alatt az egész folyamat kicsúszhat a kezünk közül – nem lenne nagyszerűbb, ha tudná, hogy jogilag teljes mértékben biztonságban van, mert hazánk piacvezető jogvédelmi vállalata menedzseli ezen ügyeit?

Cégünk, a Goodwill Consulting Kft., mindig is arra törekedett, hogy ügyfeleink a lehető legbiztonságosabb szolgáltatást kapják tőlünk. Sajnos azonban akadnak olyan joggal kapcsolatos ügyek az ügyfelek részéről, amelyekre még mi sem lehetünk felkészülve. Ez azonban a jövőben orvoslásra kerül, hiszen bátran tudjuk ajánlani partnerünk szolgáltatásait.

Örömmel jelentjük be, hogy megszületett az együttműködésünk a D.A.S csoporttal!

A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt.

A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. 2002-ben alakult meg hazánkban, a német tulajdonú D.A.S csoport leányvállalataként. Dinamikus fejlődésüknek köszönhetően a vállalat abszolút piacvezetőként képviseli ügyfeleit a jogvédelmi biztosítások piacán.

Céljuk, hogy mind meglévő, mind pedig leendő ügyfeleiknek olyan átfogó jogi szoláltatásokat biztosítsanak, amelynek segítségével a jogos érdekeket, követeléseket gyorsan, kényelmesen, költségkímélő módon érvényesítsék.

Ügyfeleik érdekeit emberközpontú tanácsadással és széles körű ügyvédi szolgáltatással képviselik mind hazánkban, mind pedig Európa 15 országában egyaránt. Jogvédelmi szakértőik és ügyvédeik bevonásával segítik az érdekérvényesítés folyamatát. 24 órás telefonos jogsegély vonalat tartanak fenn, amelyen sürgős esetekben ügyfeleik kérdéseit jogi szakértőik fogadják.

Amennyiben többet szeretne megtudni a D.A.S csoportról, ide kattintva bővebben is olvashat tevékenységükről.

Ha szeretné magát, családját, vállalatát biztonságban-, jog ügyeit pedig egy kézben tudni, kérjen már most konzultációt ide kattintva!

D.A.S – Mert jogában áll

Goodwill Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Korábbi cikkek
Bay Zoltán Kutatóintézetmkb