Várható kiírások az országban

 Kategória: Finanszírozás

Gyorsnövekedésű gazella vállalkozásoknak

Előreláthatóan jövő év elején újra megnyitásra kerül az a pályázat, amely a gyors növekedésű vállalkozásokat támogatja komplex fejlesztéseikben.

Gyorsnövekedésű vállalkozásoknak minősülnek azok a szervezetek, amelyeknek árbevételük évről-évre legalább 5%-kal növekedik.

Előre jelzések szerint, az előzőhez hasonlóan, a program célja a mikro-kis- és középvállalkozások olyan irányú támogatása, amellyel lehetőségük lesz a tevékenységük fejlesztésére, és ez által a piaci pozíciójuk javítására.

A támogatás ráfordítható lesz például megújuló energiaforrást hasznosító technológiák beszerzésére, infrastrukturális és ingatlan beruházásokra, információs technológiai fejlesztésekre, új eszközök vagy gyártási licencek vásárlására.

Ipar 4.0

A fenti pályázathoz erősen kapcsolódik az Ipar 4.0, melynek újranyitását szintén jövő év elejére várjuk. A program célja, hogy a szervezetek lehetőséget kapjanak versenyképességük erősítésére új technológiák alkalmazásával.

Az elnyert összegből technológiai korszerűsítést eredményező tárgyi eszközöket és szolgáltatásokat vásárolhatnak, valamint a hozzájuk kapcsolódó immateriális javakba, szabadalmakba és licencekbe fektethetnek a vállalkozók.

Piacra jutás

Gondolkodott már azon, hogy szeretné, ha vállalkozása kikerüljön a külföldi piacra? Jó hír! Hamarosan újra lehet pályázni a piacra jutást segítő tenderre, amely pályázati forrásból segíti a vidéki szervezeteket abban, hogy sikeresen megvessék a lábukat a határon túl.

Várhatóan 50%-os támogatással akár külföldi kiállításokra, konferenciákra is eljuthatnak a nyertesek, illetve a cég működését segítő marketinges eszközökre is fordíthatja az összeget.

Miben tud segíteni a Goodwill Consulting?

A pályázati dokumentáció elkészítésén túl, még segíthetünk a potenciális partnerek megkeresésében, árubemutatók szervezésével, telemarketinges támogatással, vagy esetleg jogi, és adózási szolgáltatásokkal.

Munkahelyteremtés

A Nemzeti Foglalkoztatási Alap pályázata azokat a munkahelyteremtő beruházásokat támogatja, amelyek a mikro-kis- és középvállalkozások versenyképességét növelik. Ez magában foglalja új munkahelyek létrehozását beruházások révén, illetve a helyi gazdaságok megerősítését.

A vállalatok az elnyert összegből még új eszközöket, immateriális javakat, ingatlanokat vásárolhatnak, valamint a bérleti díjakat, lízing díjakat és építési költségeket finanszírozhatják. Várhatóan idén év végén – jövő év elején újra elérhető lesz ez a lehetőség!

Pest megyei vállalkozásoknak

A Pest megyei vállalkozások se csüggedjenek, hiszen hamarosan újra meghirdetésre kerülnek a PMKKV felhívások. Valószínűleg lehetőség lesz támogatást igényelni eszközbeszerzése, infrastrukturális fejlesztésekre. Amennyiben fejlesztési elképzelése lenne Pest megyei telephelyén, már most érdemes elkezdenie a felkészülést! A pályázati dokumentáció kellő odafigyelést és előkészületeket igényel, a keret pedig –az eddigi tapasztalatok alapján – hamar kimerülhet.

Segítünk a tervei megvalósításában!

Töltse ki adatlapunkat

ide kattintva,

és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Goodwill Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Korábbi cikkek
elérhető hitelprogramokevertekeles-palyazati-szempontbol