Elérhető Hitelprogramok

 Kategória: Finanszírozás

A hitelfelvétel mindig egy szürke zóna volt a vállalkozások számára, hiszen vannak olyanok, akik ódzkodnak tőle. Mára már a hitel bárki számára elérhető, válogathatunk a rengeteg lehetőség közül, hogy melyik a legjobb számunkra.

Cikkünkben bemutatunk három pályázati lehetőséget, amelyek kedvező kamatozású hiteleket kínálnak szervezetek számára.

Mikro- kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram

A GINOP 8.3.5. célja a vidéki mikro-kis- és középvállalkozások korszerűsítése, valamint a termékeik és szolgáltatásaik fejlesztésének támogatása.  A pályázat egy kamatmentes hitelt kínál a vállalatoknak, így teremtve lehetőséget, hogy a  versenyképességet különböző innovációs tényezőkkel fejlesszék.

A szervezetek az elnyert összeget technológiai korszerűsítésre, termék és szolgáltatásfejlesztésre, a technológiai szint fejlesztésére, valamint immateriális javak beszerzésére fordíthatják.

Az 1 és 50 millió közötti támogatást azok a vállalatok nyerhetik el, amelyeknek székhelye vagy telephelye a konvergencia régióban található. Viszont azon cégek is indulhatnak a pályázaton, amelyek központja a Közép-magyarországi régióban van, ebben az esetben vidéki telephely fejlesztésére fordítható az összeg.

A pályázat különlegessége még, hogy a kezdő vállalkozások is nyújthatnak be kérelmet a támogatásért, ebben az esetben a maximálisan megítélhető összeg 25 millió forint.

EFOP Hitel

EFOP, azaz Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program, olyan pályázati lehetőség, amely 1 és 10 millió forint közötti, 0%-os kamatozású hitellel támogatja az egészségügyi vagy foglalkozási rehabilitációs vagy szociális szolgáltatást nyújtó ágazatokat, mint például egészségügy, köznevelés, felsőoktatás vagy társadalmi felzárkóztatás.

A támogatási összegből lehetőségük van a szervezeteknek rehabilitációs célú eszközök gyártásának, forgalmazásának és bérbe adásának fejlesztésére, illetve szakmai tréningek, workshopok, tanácsadások és coachingok megtartására is. A pályázat lehetővé teszi a kiállításokon és konferenciákon való részvételt, ezen kívül pedig a megváltozott munkaképességű kollégák munkájához szükséges munkaállomások létrehozását, vagy pedig gépkocsik vásárlását.

Digitális Jólét Program

A Digitális Állam egy olyan négy pilléren nyugvó program, infrastruktúra, gazdaság, közösség, kompetenciák, amely megteremti a hazai digitális környezet fejlődését. Ezek magukban foglalják a szélessávú, gyors hálózatok kiépítését, a digitális oktatást, vagy például a digitális fejlesztéseket végző vállalkozások külpiacra segítését.

A pályázat egy kamatmentes hitelportfólióval kívánja fejleszteni a hazai információbiztonságot, kibervédelmet, hálózatkutatást vagy akár a smart city kidolgozását.

Ehhez a pályázók 5 és 200 millió közötti összegből vásárolhatnak tárgyi eszközöket, immateriális javakat és szolgáltatásokat, vagy különböző képzéseken vehetnek részt az alkalmazottaik, illetve kiállításokon és konferenciákon mélyíthetik tudásukat digitális témakörben.

Segítünk megtalálni a legjobb lehetőségeket,

Töltse ki adatlapunkat

ide kattintva,

és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Goodwill Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Korábbi cikkek
konvergenciavarhato-kiirasok