2018. második félév – Hol találkozhat velünk?

 Kategória: Események

2018. második félév – elérkezett, és a korábbi gyakorlatokhoz hasonlóan, mi most sem pihenünk. Számos helyen találkozhatnak velünk, akár szemtől szemben, akár az online világ segítségével, hogy meghallgathassa előadásainkat vállalkozásfejlesztési témakörben.

2018. második félév – Hol találkozhat velünk?

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a Piac és Profit által rendezett „Pénz, de honnan? című konferenciasorozat állomásait, amelyeken mint szakmai támogatók leszünk jelen. Szakértő kollégáink előadásait hallgathatják meg az ország különböző pontjain:

  • 2018. szeptember 27. – Nyíregyháza
  • 2018. október 9. – Győr
  • 2018. október 25. – Székesfehérvár
  • 2018. november 15. – Kecskemét

Tudjon meg többet a konferenciákról, IDE kattintva!

Piac és Profit

 

Amennyiben nincs ideje kimozdulni, de érdeklődik a vállalkozásfejlesztési témák iránt, akkor Onlinekonferencia sorozatunk Önnek szól! Hogy részt vehessen rajta, nem kell más, mint egy kényelmes szék, és a számítógépe. Érdemes regisztrálni, hiszen ha nem is tud részt venni az adott időpontban, az esemény után elküldjük Önnek a felvétel linkjét, így azt akkor tekintheti meg, amikor Önnek a legideálisabb.

A közelgő Onlinekonferenciánk:

  • 2018. szeptember 25. – 0%-os kamatozású hitelprogram és egyéb kedvező hitelkonstrukciók vállalkozásának!
  • 2018. szeptember 26. – Eszközöket vásárolna, munkavállalóit képezné? Segítünk megtalálni a megfelelő finanszírozási forrást!
  • 2018. október 2. – Kisfaludy Program – tapasztalatok és a jövő
  • 2018. október 3. – Fejlessze mezőgazdasági üzemét! Onlinekonferencia élelmiszer-feldolgozó üzemeknek és borászatoknak
  • 2018. október 10. – Lendítse fel építőipari vállalkozását!

Amennyiben valamelyik konferencia felkeltette érdeklődését, IDE kattintva többet megtudhat róluk!

Onlinekonferencia

 

Kollégáink készséggel állnak szolgálatára az események során. A Piac és Profit konferenciák során a szünetekben személyesen is felteheti kérdéseit, az Onlinekonferenciák alkalmával pedig bármikor írhat az előadás során. Bízunk benne, hogy a közönség soraiban üdvözölhetjük!

 

Továbbá végezetül engedjen meg egy kis „visszaemlékezést”: 2017 szeptemberében új szolgáltatásainkat bejelentettük, ezzel egy időben pedig honlapunkat, a https://www.goodwillconsulting.hu/ oldalt is megújítottuk. Számtalan pozitív visszajelzés érkezett, ezen felbuzdulva pedig jelöltük a weboldalt az Év Honlapja Díj 2018 című versenyen.

Az oldalakat szakmai zsűri értékeli, azonban lehetőség van közönségszavazat leadására is. Amennyiben az Ön tetszését is elnyerte honlapunk, 2018. november 8-ig leadhatja szavazatát rá az alábbi linken:

Az Év Honlapja 2018 – Szavazás

Az Év Honlapja

 

Szavazatát előre is köszönjük!

Tisztelettel,

Goodwill Consulting Kft.

Korábbi cikkek
innovacio-konferencia-beszamolokockazati-toke