Versenyképesség növelése technológiai innováció révén

 Kategória: Finanszírozás

Növelje versenyképességét!

Fejlődni szeretne, de nem állnak rendelkezésre a megfelelő eszközök, technológiák?

Szeretne új vagy módosított terméket, szolgáltatást, eljárást, akár technológiát létrehozni, alkalmazni vagy bevezetni?

Most itt a lehetőség, hiszen a Széchenyi 2020 keretében újranyílt a „KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című (GINOP-2.1.8-17 kódszámú) felhívás.

A pályázat 42 milliárd forintos kerettel áll rendelkezésre a fejlődni kívánó vidéki vállalkozások számára! A kérelmeket 2018. szeptember 27-ig lehet beadni vidéki mikro-, kis-, és középvállalkozásoknak! Alapfeltétel, hogy a vállalkozás rendelkezzen legalább egy lezárt teljes üzleti évvel és az éves átlagos statisztikai állományi létszáma min. 1 fő legyen.

A támogatási összeg lehetőséget nyújt új eszközök és felszerelések (műszaki berendezések, gépek) költségeinek fedezésére, amely a vételáron felül tartalmazhatja az eszközbeszerzéshez kapcsolódó szállítás és üzembe helyezés, valamint az eszközbeszerzéshez közvetlenül kapcsolódó betanítás költségét is.

Továbbá immateriális javak beszerzéséhez nyújt segítséget, mint például információs technológiafejlesztéshez kapcsolódó szoftverek, az eszköz működéséhez elengedhetetlen gyártási licenc és know-how.

A támogatás 50%-os intenzitással akár 30 millió forintos összegig is terjedhet.

Mivel igen népszerű pályázatról van szó, hamar kiürülhet a támogatási keret! Ne vesztegesse idejét, kezdje el már ma a felkészülést!

 

Segítségre lenne szüksége, cégünk 14 éves tapasztalattal rendelkezik a pályázatok terén, forduljon hozzánk bizalommal és töltse ki fejlesztési ötletlapunkat

ide kattintva,

kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

 

 

Javasolt további hírek
hitelprogramokmezogazdasagi-termekek-erteknovelese