Gyártó KKV-nak pályázati lehetőségek!

 Kategória: Finanszírozás

Gyártó KKV-nak is a fejlődés elengedhetetlen, ha a piaci verseny meghatározó szereplője kívánnak lenni/maradni!

Jó hírünk van, több pályázat elérhető most a gyártó tevékenységet végző vállalkozások számára!

Legyen szó eszközök, immateriális javak beszerzéséről, kísérleti fejlesztésről, meglévő eszközök továbbfejlesztéséről, segítségükkel a gyártás innovatívan fejlődhet.

Ilyen pályázatok:

K+F+I hitellel

A Felhívás célja a hazai vállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységének növelése olyan hazai kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatásával, amelyek jelentős szellemi hozzáadott értéket tartalmazó, új, piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák, továbbá ezek prototípusainak kifejlesztését eredményezik.

Ez a pályázat vidéki mikro-, kis-, és középvállalkozások, illetve nagyvállalatok számára nyújt lehetőséget a fejlődésre.

A vissza nem térítendő támogatás max. 55%-os intenzitással, 50-500 millió forintig, míg a hitel mértéke 25-250 millió forintig is terjedhet, 2%-os kamattal. A kölcsön mértékének el kell érnie a vissza nem térítendő támogatás minimum 50%-át.

A felhívásra 2018. szeptember 25-ig lehet pályázni!

 

Ipar 4.0 Program

Az előirányzat célja a magyar ipar versenyképességének erősítése az Ipar 4.0. technológiák alkalmazásával, a vállalati folyamatok teljes körére kiterjedően.

Magyarországon székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozásoknak minősülő gazdasági társaságok jelentkezhetnek.

A kategóriák függvényében akár 100%-os intenzitással, 20-500 millió forint összegű támogatás nyújtható.

Pályázni 2018. október 15-ig lehetséges!

 

Munkahelyteremtő beruházások támogatása

A Felhívás célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának javítása érdekében az – új munkahelyek létrehozását eredményező – munkahelyteremtő beruházások támogatása. A pályázat célja továbbá a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás, a helyi gazdaság megerősítése, valamint a foglalkoztatás bővítése a munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetű személyek foglalkoztatásának elősegítése által.

Magyarországon székhellyel, telephellyel, fiókteleppel rendelkező gazdasági társaságok, szövetkezetek, egyéni vállalkozók vehetnek részt a pályázaton.

A támogatás max. 75%-os intenzitással, 120-240 millió forint lehet!

Pályázatok benyújtására 2018. szeptember 10.-ig van lehetőség!

 

Gazella vállalkozások komplex fejlesztése

A felhívás célzottan a vidéki feldolgozóipari ágazatokban működő, fejlesztéseiket az Irinyi terv ágazataiban megvalósító, nagy növekedési potenciállal rendelkező beszállító vállalkozások komplex fejlesztéseihez nyújt támogatást, előnyben részesítve az Ipar 4.0 technológiai megoldásokat jelenleg, vagy a projekt megvalósulása révén alkalmazó vállalkozásokat.

Támogatás összege min. 25 millió Ft, max. 500 millió Ft lehet.

Hamarosan újra pályázható lesz!

 

A fejlődés egy komplex folyamat, és ahhoz hogy megfelelően valósulhasson meg a projektünk, elegendő mennyiségű és minőségű munkaerőre is szükségünk van.

Most ebben is segítségünkre lehetnek a pályázatok!

A megfelelő minőségi munka biztosítása érdekében lehetőség van munkahelyi képzések támogatására. Melynek célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége, a vidéki mikro-, kis- és középvállalkozásokra vonatkozó képzéselérési arány további javulása, és a támogatás ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére.

A támogatás mértéke 70%-os vagy akár 100%-os intenzitással, 3-50 millió forint értékű is lehet!

Pályázni 2018. december 3-ig van lehetőség!

 

Továbbá az elegendő mennyiségi munkaerőt gyakornokok foglalkoztatásával is garantálhatja.

A népszerű gyakornoki program 2016. augusztus 1 óta elérhető a vidéki vállalkozások számára. A pályázatra eddig 3055-en nyújtották be a támogatási kérelmüket, melyből már 2013 projektre összesen 15 milliárd Ft-os támogatást nyújtottak.

Augusztustól a Közép-Magyarországi régiónak is elérhetővé válik a gyakornoki program!

Gyakornoknak számítanak, azon 25 év alatti fiatalok, akik rendelkeznek OKJ-s képesítéssel, de felsőfokú végzettséggel vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettséggel nem. A foglalkoztatási jogviszony megkezdésekor oktatási intézmény nappali tagozatán nem folytatnak tanulmányokat és nem is dolgoznak.

gyakornoki program

Ha bármelyik pályázat felkeltette érdeklődését vagy szeretne bővebb eligazítást fejlesztések kapcsán, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot,

ide kattintva,

kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Javasolt további hírek
0-os-kamatozasu-hitelprogramhitelprogramok