0%-os kamatozású hitelprogram vállalkozásáért!

 Kategória: Finanszírozás

Egy 0%-os kamatozású hitelprogram vált elérhetővé a vidéki mikro-, kis-, és középvállalkozások számára, mely a technológiai korszerűsítéseket támogatja.

A Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram (GINOP-8.3.5-18) 2018. szeptember 10-től igényelhetővé válik!

0%-os kamatozású hitelprogram

A hitelprogram célja, hogy támogassa a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítését, illetve korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességét. Ez egy kiváló lehetőség azon vállalkozások számára, akik pénzügyi szempontból életképesek, jövedelemtermelők, azonban bizonyos okokból kifolyólag nem, vagy csak csekély támogatásban tudnak részesülni pályázati forrásokból. A program az induló vállalkozások számára is segítséget nyújthat.

A kölcsön kondíciói

A rendelkezésre álló keretösszeg közel 60 milliárd forint. Egy vállalkozás minimum 1 millió, maximum 50 millió forintot igényelhet. Kezdő vállalkozások is igényelhetik a kölcsönt, esetükben azonban maximum 25 millió forint vehető csak fel.

A felvételhez csupán 10% önerő elegendő! A kamatozása igencsak kedvező, 0%.

A hitel felhasználása

Olyan projektek támogathatóak, amelyek a konvergencia régióiban valósulnak meg. Tehát a Közép-magyarországi régióban tevékenykedő vállalkozás is igényelhet kölcsönt, ebben az esetben az a fontos, hogy a projekt a vidéki telephelyén kerüljön megvalósításra.

A hitelprogram célja a technológiai korszerűsítés, a versenyképesség növelése, így tárgyi eszközök beszerzésére, valamint immateriális javak beszerzésére ad lehetőséget.

A hitelkérelmek 2018. szeptember 10-től nyújthatóak be.

Segítünk a hiteligénylés folyamatában is!

Töltse ki adatlapunkat

ide kattintva,

és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Goodwill Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Legutóbbi cikkek
munkahelyteremtesGyártó KKV