Törökszentmiklóson folytatódott konferenciasorozatunk!

 Kategória: Uncategorized @hu

Milyen lehetőségeket hoz a 2014-2020 as pályázati ciklus, mire és milyen feltételekkel pályázhatnak a hazai vállalkozások? Többek között ezekre a kérdésekre is válaszoltak előadóink szakmai pályázati konferenciánkon.

Március 03-án 15:00 órakor került megrendezésre szakmai pályázati konferenciánk Törökszentmiklóson, melyet a polgármesteri hivatallal közösen szerveztünk. A rendezvénynek a polgármesteri hivatal díszterme adott otthont. A programot Markót Imre Törökszentmiklós polgármestere nyitotta meg, majd Dr. Varecza Zoltán innovációs projekt manager kollégánk tartott előadást a Szabad Vállalkozási Zónák (SZVZ- A szabad vállalkozási zónák listáját IDE kattintva megtekintheti) – településein működő vállalkozások pályázati lehetőségeiről. Előadása második felében pedig az agrár ágazatot érintő Vidékfejlesztési Program pályázatairól beszélt részletesebben.

Az előadás sorozatot Riesz Gábor, okleveles építészmérnök kollégánk energetikai előadása zárta. Előadásában a megújuló energiákról és azok gyakorlati alkalmazásáról hallhattak részletesebb információt az érdeklődők.

Vendégeink az előadásokat követően kötetlen konzultáció keretében tehették fel személyes fejlesztési elképzeléseiket kollégáinknak.

 

Ezúton köszönjük minden érdeklődőnek a részvételét! Reméljük, hogy hasznos információkkal gazdagodtak, és a jövőben közösen együttműködve érhetjük el fejlesztési elképzeléseiket!

 

További kérdés esetén állunk szíves rendelkezésükre!

Kérje díjmentes helyszíni konzultációnkat a +36 (1) 321 11 73-as telefonszámon vagy az info@gwconsulting.hu e-mail címen!

Országjáró konferenciáink folytatódnak!

Legyen részese Ön is!

További információkért látogasson el honlapunkra, továbbá kísérje figyelemmel Facebook oldalunkat is, ahol legfrissebb híreinket is olvasatja!

 

Korábbi cikkek
Nagyvállalkozások nagy lehetősége