100%-os támogatás a testvér- települési együttműködésért!

 Kategória: Finanszírozás, Településfejlesztés

Megjelent a „Bethlen Gábor Alap: Testvér- települési programok és együttműködések” című felhívás, amely már 2016. március 1-tőlbenyújtható!

Pályázatot nyújthatnak be a magyarországi települési önkormányzatok, amelyek szintén céljuknak tekintik hazánk határain kívül élő magyarság szülőföldjén való boldogulásának, országunkkal való sokoldalú kapcsolatai ápolásának és fejlesztésének előmozdítását.

Támogatható tevékenységek köré tartozik a Magyarország és a Kárpát-medence magyarok lakta települései közötti magyar-magyar kapcsolatok ápolását és fejlesztését célzó testvér-települési programok és együttműködések támogatása. Így például:

  • meglévő együttműködések kölcsönös fejlesztése,
  • magyar történelemhez kapcsolódó események és rendezvények megvalósítása,
  • a testvér-településeken működő oktatási és nevelési intézmények együttműködésének támogatása.

A programok megvalósításának 2016. május 1. és 2017. április 30. között kell megtörténnie, és a tevékenységeket a programban/projektben részt vevő országok (Magyarország, Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Ausztria) valamelyikében kell megvalósítani.

A támogatás mértéke 100%!

A támogatás összege minimum 500 ezer Ftmaximum 2,5 millió Ft.

 

A felhívásról bővebben a pályázati kivonatban informálódhat!

Ne feledje, a pályázatok benyújtása 2016. március 31-ig lehetséges! Amennyiben segítségére lenne szüksége pályázatának elkészítésében, igényeljen ingyenes pályázati konzultációt az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

E-mail cím: info@gwconsulting.hu

Telefon: +36/1-321-1173

 

Korábbi cikkek