K+F+I pályázati támogatások

 Kategória: Finanszírozás

A K+F+I tevékenységek nagyon fontosan egy vállalat életében, a hatalmas piaci versenyben ennek elhanyagolása hatalmas hátrányokhoz vezethet. Érthető, hogy miért is ennyire hangsúlyos ez a terület a pályázatok szempontjából is, hiszen sok esetben az anyagi forrás hiánya miatt nem tudnak a cégek belevágni ilyen típusú projektekbe.

Ha Ön is meghatározó szereplője kíván maradni/lenni a piaci versenynek, akkor figyelmébe ajánljuk az alábbi pályázati lehetőségeket:

 

K+F+I TEVÉKENYSÉGEK TÁMOGATÁSA KOMBINÁLT HITELLEL 

 

A K+F+I pályázat célja a hazai vállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységének növelése olyan hazai kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatásával, amelyek jelentős szellemi hozzáadott értéket tartalmazó, új, piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák, továbbá ezek prototípusainak kifejlesztését eredményezik.

Meghosszabbított beadási határidővel 2018. szeptember 25-ig.

Kik pályázhatnak?

Ha van vidéki székhellyel, telephellyel rendelkező cége, mely lehet akár szolgáltató, kereskedő, gyártó cég, ill. rendelkezik legalább két lezárt teljes üzleti évvel és kutatás-fejlesztés, innovációs tevékenységek támogatását szeretné megigényelni, akkor ez a pályázat Önnek szól!

Miért előnyös ez a pályázat?

  • Szakmai megvalósításban közreműködő munkatársak költségeinek támogatása
  • Elszámolhatja a szakmai megvalósításhoz kapcsolódó szolgáltatások költségeit
  • Anyagköltségek támogatása
  • Eszközbeszerzés és immateriális javak beszerzésének költségeinek elszámolása

Mik a pályázat pontos paraméterei?

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás mértéke elérheti a 60%-ot. A kölcsön mértékének el kell érnie a vissza nem térítendő támogatás minimum 50%-át. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege 50-500 millió forint. Az igényelhető kölcsön összege 25-250 millió Ft.  A kamat 2%.

 

K+F+I TEVÉKENYSÉGEK TÁMOGATÁSA HITELPROGRAM 

 

A hitelprogram célja a pénzügyi szempontból életképes, jövedelemtermelő vállalkozások K+F+I tevékenységének ösztönzése, amelyek a pénzpiacokon egyáltalán nem, vagy nem kellő mennyiségben jutnak finanszírozási forráshoz. Továbbá, hogy növekedjen a vállalkozás saját tevékenységi körében végzett olyan prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztési tevékenység, amely jelentős szellemi hozzáadott értéket tartalmazó új, piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák, ill. ezek prototípusainak kifejlesztését, piacra vitelét eredményezheti.

A hitelkérelmek benyújtására 2019. december 2-ig lehetséges!

Pályázhatok?

Ha devizabelföldinek minősülő, közép-magyarországi régión kívül bejegyzett székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező kis-, közép- vagy nagyvállalkozás, akkor ez a pályázat Önnek szól!

Miért előnyös számomra ez a pályázat?

  • Ipari kutatás, kísérleti fejlesztés tevékenységek támogatása,
  • Innovációs tevékenységek finanszírozása,
  • Termék piacra viteli tevékenységek elszámolhatósága,
  • A projekt végrehajtásához kapcsolódó tevékenységek finanszírozása,
  • A projekt végrehajtásához szorosan kapcsolódó, de nem K+F tartalmú tevékenységek támogatása.

Mik a pályázat pontos paraméterei?

Hitel összege min. 100 millió Ft, max. 3 milliárd Ft. Saját erő mértéke min. 10%. Regionális beruházási támogatás esetében legalább 25%-ot kitevő igazolt saját forrással kell rendelkeznie. Kamat 0%.

 

Ha valamelyik pályázat felkeltette érdeklődését és/vagy kérdései merültek fel, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 1 321 1173-as telefonszámon vagy írjon az info@gwconsulting.hu email címre!

Ötlete van? Nem tudja, hogyan valósítsa meg, vagy forrásra lenne szüksége hozzá?

Töltse ki fejlesztési ötletlapunkat, hogy kollégáink rendelkezésére állhassanak!

GOODWILL CONSULTING KFT. – INFORMÁCIÓBÓL FEJLESZTÉS, A FEJLESZTÉSBŐL SIKER

Javasolt további hírek
piacfejlesztes-pest-megyebenegy-palyazat-sem-alkalmas