Telephelyfejlesztés támogatás a Pest megyei vállalkozásoknak!

 Kategória: Finanszírozás, Településfejlesztés

Telephelyfejlesztés Pest megyében! Az ezt támogató felhívás 4,5 milliárd forint keretösszeggel jelent meg. A pályázatok benyújtása 2018. május 21-től lehetséges, azonban tapasztalatból elmondható, hogy a felhívás népszerűsége miatt a keret nem fog sokáig tartani.

Telephelyfejlesztés Pest megyében

A kiírás célja, hogy az infrastrukturális fejlesztésekkel javítsa a vállalkozások üzleti környezetét. A pályázat kereti között lehetőség van a vállalkozások meglévő telephelyeinek átalakítására, modernizációjára és bővítésére, illetve a nem megfelelő telephelyek kiváltására új, telephely, vagy új épület építésével.

Kik pályázhatnak?

Olyan mikro-, kis és középvállalkozások nyújthatják be támogatási kérelmüket, akik:

  • legalább 2017. december 31. óta Pest megyei székhellyel rendelkeznek,
  • éves átlagos statisztikai létszámuk minimum 1 fő volt,
  • rendelkeznek egy lezárt üzleti évvel.

Iparágat tekintve többek között a gyártó cégek, építőipari vállalkozások, gyógyszeriparban, elektronikai iparban, járműgyártásban, raktározásban tevékenykedő vállalkozások pályázhatnak.

Milyen tevékenységek támogathatóak?

Az önállóan támogatható tevékenységek két nagy részbe sorolhatóak: lehetőség van egy új épület építésére, létesítésére, illetve már meglévő épületek átalakítására, bővítésére Pest megyében. Mindezekhez választható tevékenységként szerepelhetnek például eszközbeszerzések, megújuló energiaforrást alkalmazó technológiák használata, a telephely belső közlekedési felületeinek felújítása.

A felhíváson kizárólag a Pest megyei vállalkozások indulhatnak, Budapest kivételével. A támogatás összege és mértéke jogcímenként és településenként eltérő, azonban akár 55%, és akár 100 millió forint is lehet.

A pályázatok 2018. május 21-től benyújthatóak, minderre egy hónap áll a vállalkozások rendelkezésére. Azonban az eddig tapasztaltak alapján a rendelkezésre álló keret még a kezdőnapon ki is merülhet, így nem érdemes a tervezést az utolsó pillanatra hagyni!

Kérje most segítségünket, hogy elképzeléseit együtt valósíthassuk meg! Töltse ki előminősítő adatlapunkat

ide kattintva,

és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Goodwill Consulting Kft.

Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Korábbi cikkek
nagyvallalati-beruhazasi-tamogatasi-program