Megjelentek a képzési pályázatok!

 Kategória: Finanszírozás

Február közepén több mint 30 milliárd forintos keretösszeggel megjelentek a képzési pályázatok, amelyeken mind a nagyvállalatok, mind pedig a kkv-k indulhatnak a vidéki térségekből. Márciusban újabb remek hír jött: a Közép-magyarországi régióban is megnyílt a lehetőség!

A munkavállalókat akár a vállalkozás motorjának is nevezhetjük, megéri őket folyamatosan képezni, hogy tudásukkal cégünk versenyképessége növekedni tudjon. Nagy lehetőség, hogy ezeket a képzéseket akár pályázati forrásból is finanszírozhatjuk.

Mit támogatnak a kiírások?

A képzési pályázatokra a támogatási kérelmeket mind nagyvállalatoktól, mind pedig a mikro-, kis- és középvállalkozásoktól fogadják, az egész ország területéről. A felhívások támogatják a szakmai képzések, OKJ-s képzések, informatikai képzések szervezését, valamint az ezekhez kapcsolódó kutatási, elégedettségi mérések elvégzését.  A nagyvállalati képzésekbe álláskeresők, közfoglalkoztatottak és inaktívak bevonása kötelező, a mikro-, kis- és középvállalkozások számára pedig ennek lehetősége biztosított.

Képzési pályázatok – Nagyvállalatoknak

A nagyvállalatok számára országosan körülbelül 20 milliárd forint áll a rendelkezésére munkahelyi képzések szervezésére. A támogatás értéke minimum 10 és maximum 100 millió forintot lehet, a támogatás mértéke akár 100% is lehet, de minimum 50%! A vidéki térségekben a támogatási kérelmeket 2018. március 20-től fogadják, a Közép-magyarországi régió vállalkozásai 2018. április 6-tól nyújthatják be a kérelmeket.

Képzési pályázatok – KKV-knak

A  kkv-k több mint 32 milliárdból gazdálkodhatnak. A támogatás értéke 3 millió és 50 millió forint között mozoghat, a mértéke pedig 60-100% lehet! A konvergencia régió vállalkozásai 2018. március 21-tól pályázhatnak, a Közép-magyarországi régió pedig 2018. április 6-tól nyújthatja be a kérelmeket.

 

Meghoztuk kedvét munkavállalói képzéséhez?

További információért töltse ki adatlapunk

ide kattintva,

és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Goodwill Consulting Kft.

Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

Legutóbbi cikkek
energetikai-beruhazasok-megjelent-palyazatnagyvallalati-beruhazasi-tamogatasi-program