Eszközbeszerzés, ingatlanvásárlás – vállalkozásfinanszírozási lehetőségek vállalatoknak!

 Kategória: Finanszírozás

Vállalkozásfinanszírozási lehetőségek tárháza áll manapság  a vállalatok előtt, amelyből fejlesztéseikre forrást igényelhetnek, legyen szó akár pályázatról, hitelről, vagy kockázati tőkéről. Érdemes körülnézni a piacon, hogy cégünk számára a megfelelő finanszírozási módot megtalálhassuk.

Kiváló lehetőség fejlesztéseink véghezvitelére az MFB Vállalkozásfinanszírozási Program 2020. A program keretében refinanszírozási kölcsönszerződés és hitel-, vagy lízingszerződés megkötésére van lehetőség, egészen 2020. december 31-ig.

A cél, hogy a magyar gazdaság versenyképességének fejlődését, infrastruktúra- és technológiafejlesztést támogassanak.

Kik igényelhetnek hitelt?

Hitelt Magyarország egész területén működő mind a mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok igényelhetnek. Jogi forma szerint lehet:

  • egyéni vállalkozás, egyéni cég,
  • gazdasági társaság,
  • szövetkezet,
  • európai részvénytársaság.

Támogatható tevékenységek köre

Az igényelt összeget felhasználhatjuk mind tárgyi eszköz vásárlásához, beszerzéséhez, a beruházáshoz kapcsolódó szabadalmi jogok, licenc, know-how vásárlásához, beszerzéséhez, valamint akár ingatlanvásárlásra is.

A finanszírozási összeg minimum 3 millió, maximum 3 milliárd forint lehet. Az önerő mértékét mindig a finanszírozó pénzügyi intézmény saját belső szabályzata határozza meg. A hitel kamata 3 havi EURIBOR + RKV1* + legfeljebb 3,5%/év. (*RKV1 az MFB refinanszírozási kamatfelár mértéke, amely évente változó, 2017. évben a mértéke 0,7%/év.)

Mindez egy páratlan lehetőség, ha eszközbeszerzésen, vagy ingatlanvásárláson gondolkodik!

Meghoztuk a kedvét?

Az ötletem megvan, kezdjünk bele!

Goodwill Consulting Kft. –

Információ első kézből, mert a fejlesztés kulcsát mi adjuk.

 

Korábbi cikkek
energetikai-palyazatok